Post by leupasolicu on Feb 18, 2022 12:54:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از هک استقامت ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
یکی از بهترین بازی هایی است که تا به حال داشته ام. گاهی اوقات ممکن است کند باشد، اما در کل عالی است. هدف اجرا و جمع آوری اشیا و تکمیل ماموریت هاست.
خیلی هم خوب نیس
این خیلی 😴 🎮 است! تنها کاری که باید انجام دهید این است که برای انجام یک ماموریت مقدار مشخصی موز تهیه کنید!!!!!!!! من نمی توانم از یک شب با این بازی لذت ببرم!!!
این بازی سرگرم کننده است و همه چیز. سالها پیش دوست داشتم آن را در جایی که سطوحی وجود داشت، بازی کنم. اکنون، فقط این "وظایف" را تکمیل می کند.کاش آن را به حالت سابق برگردانند. من می خواهم بی پایان بدوم، اما ماموریت ها خیلی کوتاه هستند. من همچنین دوست ندارم چگونه باید هر محتوا را دانلود کنم. معامله با آن چیست؟ اگر فضای ذخیرهسازی کافی نداشته باشم چه میشود؟ نمی دانم این بازی را ادامه خواهم داد یا نه. همانطور که گفتم، این سرگرم کننده است و همه چیز، اما ای کاش همین طور بود که سال ها پیش بود. برش بگردان!
من آن را دوست دارم من آن را برای مدت طولانی بازی کردم، اما یک چیزی که دوست ندارم این است که دو به روز رسانی بسیار زیاد وجود دارد، اما از شما برای ساخت بازی متشکرم
به روز رسانی اجباری مداوم در همه زمان ها مضر است! فضای زیادی را اشغال می کند!!! گرافیک خوب، بازی سرگرم کننده
بازی خوبی است. همه آن واقعا خوب ساخته شده است و دارای گرافیک خوب و تعداد زیادی شخصیت است. یک مسئله این است که اگر به اندازه کافی بدوم، سریع دیوانه می شوم و نمی توانم چیزی ببینم و در نهایت در یک مانع کاشته می شوم. اما من عاشق بازی هستم
خیلی خوبه راستی هرکی سگ داره لایک کنه من که یه سگ خیلی هم دوست دارم
بازی سرگرم کننده یک دونده بی پایان نیز امیدوارم که آنها بازی را به روز کنند اما 4 ستاره زیرا آنها از حالت آنلاین قدیمی خلاص شدند که در آن همزمان مسابقه می دهید اما هنوز یک بازی خوب است.
سرویس تبلیغات در این بازی اغلب باعث میشود بازی من مجدداً راهاندازی شود، یا 2 تا 4 آگهی را تماشا کنم تا زمانی که سیستم درست شود. وقتی این اتفاق در حالت چالش رخ می دهد واقعاً بد است.
عالی یه چند سالی میشه بازی میکنم اما خسته نمیشم
بازی زمانی که سال ها پیش آن را دانلود کردم بسیار سرگرم کننده بود، دوباره آن را مرور کردم، به نظر شبیه به آن است، سطوح مانند هر 10 ثانیه متوقف می شود، دیگر حتی یک دونده بی نهایت نیست، هر بار که شما یک ماموریت را تکمیل می کنید، اجرا به پایان می رسد. این آزاردهنده است! فقط منتظر بمانید تا سطح را به پایان برسانم، و سپس پاداش خود را نشان دهم، میخواهم بتوانم برای دورههای طولانی بدوم و سعی کنم هر بار امتیازات بالای خودم را شکست دهم.
من قبلا Minion Rush بازی میکنم و بازی فوقالعادهای است، مطمئناً گاهی اوقات سخت است، آن را کمی آسانتر میکنم، زیرا اگر بچههای کوچک میخواهند برای سنین 4 سال و کمتر بازی کنند، فکر میکنم آنها باید بتوانند بدون انجام یک بازی سخت، بازی کنند. از لیزرها بدون بمب من فیلمی نیستم، فکر می کنم اگر آنها تبلیغ را می ساختند، فکر می کنم اگر ما فقط یک بازی را به آنچه گفتم داشته باشیم، یک بازی عالی برای بچه های کوچک برای بچه های کوچک است، بنابراین اگر شما برای انجام این قضاوت، این بازی عالی خواهد بود
عاشق این بازی خیلی باحال و جالب است خواهر لیل من این بازی را دوست دارد و از آن لذت می برد و حتی وقتی مینیون ها شکست می خورند و صدمه می بینند به آن می خندد. من از این بازی لذت می برم تنها مشکل این است که وقتی زیاد آن را بازی می کنید به نوعی شما را خسته می کند. اما تصمیم می گیرد که بازی عالی است.
من فکر می کنم در حالی که این برنامه سرگرم کننده است، داشتن گزینه ای برای اجرا بدون ماموریت عالی است. من در نسخه قدیمی آن را دوست داشتم که می توانید تا زمانی که می خواهید ادامه دهید. من این ورژن رو دوست داشتم ولی باید با بقیه موافقم...... نسخه قدیمی رو بیشتر دوست دارم.
من نمی دانم چه اتفاقی برای بازی می افتد. قبلاً بزرگ بود اما اکنون نرم کار می کند. من همه اینها را به شما خواهم داد اما مشکلی در گزینه های خرید وجود دارد. منظورم این است که فکر میکنم خیلی خوب است که به تمام لباسها دسترسی دارم اما موزی که جمعآوری میکنم حتی ثبت نمیشود. اگر بخواهم در غلاف جایزه کسب کنم، چه فایده ای دارد که این کار را انجام دهم؟ بازی خوبی است، فقط نیاز به بهبود دارد. گرافیک خوب گیم پلی روان تر. ایده ای عالی با هر کت و شلواری که تخصص خاص خود را دارد. اما .... من می توانم بیش از یک دقیقه در حال اجرا باشم یا بهتر بگویم نمی خواهم اگر موزی که جمع آوری می کنم ثبت نشود. شاید موز را کمیاب تر کنید یا چیز دیگری؟ dk اما باید اصلاح شود
Get the game on iOS: gmlft.co/iOSMinions. Get the game on Android: ... Run fast through ICONIC LOCATIONS inspired by the Despicable Me movies.
من دونده رایگان مینیون راش را ترجیح می دهم. من عاشق بازی هستم اما با حالت داستانی و بدون حالت بی پایان فقط برای سرگرمی احساس خوبی نسبت به بازی ندارم. متاسفم اما من این احساس را دارم.
من مینیون راش ون را دوست دارم. من بچه بودم همه Bosses که در آن همه نقشه ها سرگرم کننده بودند و همه دویدن ها که بی نهایت هستند و بووزها هر چه بیشتر بدوید سخت تر می شوند اما بازی همچنان سرگرم کننده است توسعه دهندگان نقشه های جدیدی را به بازی اضافه می کنند. بازی که خیلی جالب است و رایگان است اما این بازی دیگر اجراهای بینهایتی ندارد. Wen این بازی اول بیرون آمد این بازی دارای اجراهای بینهایت بود و اگر ماموریتی را انجام دهید میتوانید به انجام آن ادامه دهید، اما اکنون دیگر نمیتوانید این کار را انجام دهید. پشت بووس دعوا
واقعا بازیش عالیه خیلی دوش دارم واقعا عالیه خیلی مینیون هاش گوگولی ان. یدونه مینیون ملکه هم هست بازیش خیلی فوق العاده ست حتما نصبش کنید خداحافظ😆😠😬
خیییییفیشیمی عالی بودی 🗽🗽🗽
من باید به این بازی امتیاز 3 بدهم زیرا دارم از تبلیغات احمقانه ای که در پایان هر سطح پخش می شوند خسته و خسته شده ام. امیدوارم شرکت سازنده این بازی مجبور شود همه این تبلیغات را حذف کند زیرا من نمی توانم آنها را تحمل کنم. دیگر
بازی سرگرم کننده است اما اخیراً آن را توصیه نمی کنم آنقدر پر از تبلیغات است. برخی تا 1 دقیقه که پشت به پشت هم پخش می شوند. 9 از 10 مورد اول من همان تبلیغات 1 دقیقه ای است. علاوه بر این، شما تبلیغات را تماشا می کنید، سپس همیشه پاداش دریافت نمی کنید. می گوید خطایی رخ داده است.
خیلی خوبه این بازی
LEGENDARY 1000 Elo Chess Game,legendary guns. ... Legendary Battle - Spider-man - Far From Home - Normal · marvel future fight ... Legendary Stuntman Run.
رمز نیست میگه چند ساله ته وباید عدد دورقمی بزنی
من نسخه قدیمی را بیشتر دوست دارم، زمانی که راندها بی پایان بودند. حالا شما یکسری ماموریت دارید و وقتی آنها را کامل کردید دیگر دویدن را متوقف می کنید. نسخه فعلی اوکی است اما من نسخه قدیمی را خیلی بهتر دوست دارم. لطفا نسخه قدیمی را برگردانید. شکایات مشابه زیادی وجود داشته است، من تعجب می کنم که هنوز آن را تغییر نداده اید. به هر حال لطفا انجام دهید.
آنها مجبور شدند بازی را بازسازی کنند، بنابراین اکنون بد است بازیکنان قدیمی 2016 گیج نشوید، اینطور نیست که قبلا فکر می کردید که دیگر هیچ سطح یا سطح رئیسی وجود ندارد متأسفم به همین دلیل است که من به آن امتیاز 1 ستاره می دهم.
Minion Rush: Running Game Santai oibs
Minion Rush: Running Game Rekreacyjne dad
خیلی بازی قشنگ خوبیه خیلییییی
25 بهترین برنامه Ipad برای کودکان برای درگیر کردن آنها - بهداشت
من از بازی لذت بردم، اما افزایش چشمگیر تبلیغات باعث شد که به آن امتیاز کمتری بدهم.شرم آور است که توسعه دهندگان حریص می شوند.
بد نیست اما من کلاسیک را ترجیح می دهم که برای خرید شخصیت های بیشتر مجبور بودید موز را ذخیره کنید و دویدن بی پایان بیشتر از ماموریت ها سرگرم کننده بود.
بازی من آپدیت شد و الان اصلا نمیتونم بازی کنم خیلی احمق است که نتونستم کارش کنم و تا جایی که بازی رو پاک کردم و زمان محدودی داشتم و همچنین کلی چیزهای زیادی داشتم که باید دوباره دانلود کنم و بهمدت 1 دقیقه کار کرد به محض اینکه آموزش را انجام داد خراب میشود، این جالب بود اما من نمیتوانم آن را بازی کنم، بنابراین نمیدانم چه کار کنم (خوب من آن را به کار انداختم، اکنون سرگرم کننده است، اما هنوز هستم عصبانی هستم که چیزهای بسیار گران قیمتی را گم کردم و مجبور شدم از صفر شروع کنم)
دلم برای داشتن نقشه و چیزهای دیگری که بیرون میآورند تنگ شده است. دلم برایشان تنگ شده است. قبلاً این بازی را در تبلتم داشتم اما دیگر کار نمیکرد. کاش چیزهای قدیمی را برگرداندند.
Game v7.2.1a – بازی من نفرت انگیز اندروید + مود + دیتا. پخش نسخه کامل بازی برای اولین بار در ایران.
عسل و این بازی خیلی خوب آفرید
این بازی مطلقاً زندگی را تغییر می دهد. من و همسرم در حال جدایی بودیم تا اینکه در مورد مینیون راش از او حرف زدم و او از بازی مینیون راش خوشحال شد و بعد تصمیم گرفت که من را طلاق ندهد.. اما 1 ماه بعد او گفت تمام شد و طلاق گرفتیم و من گفتم نه من این را خریدم. ساعت مینیون امیدواریم از آن لذت ببرید و ما به جای آن 12 فرزند طلاق ندادیم. برای پول مالیات.
Minion Rush: Running Game Hygge wyg
Minion Rush را برای شما به ارمغان بیاورند، یک بازی دونده بیپایان خانوادهپسند که در
Minion Rush از گوگل پلی استور:.
قبل از اینکه هیچ ماموریتی برای انجام دادن نداشته باشید، قطعاً دیگر مثل قبل نیست، فقط می توانید برای همیشه بدوید و سعی کنید امتیاز بالای خود را شکست دهید، بازی نکنید اگر به خاطر دلتنگی هایی که در دوران کودکی داشتیم برمی گشتید.
Minion Rush: juego de correr Casual teos
Despicable Me Official Game v7.8.1a دانلود بازی مینیون ها اندروید
این یک بازی عالی است اما مملو از تبلیغات است که عامل سرگرم کننده را از بین می برد. کاش آن را از فرمول اصلی آن تغییر نمی دادند.
به روز رسانی جدید سطل زباله مطلق است. شما اساساً از ابتدا کاملاً از نو شروع می کنید. تمام لباسها، پاور آپها، موز و غیره که قبلاً به دست آورده بودم، علیرغم این ادعا که هیچ پیشرفتی از دست نخواهد رفت، به تازگی از بین رفتهاند.
Silly皇家 - 我們中間的惡魔 動作 hbp
این بازی قبلا عالی بود آخرین آپدیت بازی را خراب کرد. گرافیک مسطح است و رابط کاربری گیج کننده است. آنها تمام لباس ها و ارتقاهایی را که من به دست آورده و خریداری کرده ام، از بین برده اند. من بیش از 7 میلیون موز داشتم و الان 7 هزار موز دارم! لباسهای رایگان من از بین رفته است، سپر طلایی من از بین رفته است، صدها ارتقای من همگی از بین رفتهاند! من سالها وقت صرف کردهام تا منابع لباسها، ارتقاء و قدرتهایم را تهیه کنم! من قبلاً به آن معتاد بودم. حدس میزنم این نسخه جدید بازتوانی من باشد. حذف نصب شد
من قبلا این بازی را دوست داشتم، اما اکنون از آن متنفرم که وقتی مجبور به انجام ماموریت هستید مجبورید بازی را تمام کنید. Minion Rush قدیمی را برگردانید!
خوب من آن را در سال 2018 بیشتر دوست داشتم، زمانی که یادگیری بی پایانی در مورد نحوه بازی وجود نداشت، فقط آن را اجرا کنید.
بعد از آپدیت بازی اجرا شد. در بازی اصلی می توانید بدوید تا زمانی که بمیرید. اما در بازی جدید پس از انجام یک کار دیگر نمی توانید اجرا کنید.
این بازی را دوست دارم، همچنین دوست دارم که به اندازه کافی ساده است که کوچولوی من بتواند با آن بازی کند. ما به نوبت آن را بسیار سرگرم کننده است
بنابراین تصمیم گرفتم برگردم و از بازی بازدید کنم و به روز رسانی آنها را دوست نداشتم. مغازه، سطوح، و غیره. این فقط به من احساس میکند که سعی میکنند آن را بهتر کنند، اما باعث شده که اکنون کمتر اعتیاد آور باشد.