Post by leupasolicu on Feb 18, 2022 13:00:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקשים נוספים ▞▞▞
▞▞▞ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake 2022 version ▞▞▞
זה משחק מאוד טוב ומעניין. זה סוג של כיף כשאנחנו מקבלים הזמנות מלקוחות בטלפון או בחנות. אני באמת אוהב את המשחק הזה מאוד. הסיבה היחידה שבגללה אני נותן לו 4 כוכבים היא שבלי רשת שאר הפריטים הדקורטיביים הפכו נעולים וקשה להגשים את משאלת הלקוחות
מוסיקה טובה - YouTube
אני לא רוצה לפגוע או לפגוע באף אחד, אבל למה אתה תמיד צריך להשתמש בכסף אמיתי, לא בכסף משחק, כדי לקנות כמעט הכל!? זה די מעצבן. אני מבין שמפיקי המשחק צריכים להרוויח כסף איכשהו, אבל זה בעצם מגוחך.
בסך הכל זה משחק נהדר, אבל יש יותר מדי תוספות שניתן לצמצם. כמו כן, כאשר יש הודעות מאנשים לבצע את ההזמנות שלהם, לפעמים אנחנו לא יכולים לבצע את ההזמנות שלהם כי אין לנו את החנות. כמו כן, אם אנחנו צריכים משהו מהיר אז אנחנו צריכים לקנות אותו בכסף אמיתי (כמעט הכל) וזה לא טוב. אז אפשר לראות גם את הדבר המיוחד הזה ואל תתנו פקודות אם אין לנו את החנות אבל זה באמת משחק טוב ונראה כאילו אנחנו מבשלים במציאות.
המשחק הזה מומלץ לאנשים שיש להם כסף לקנות את הגרסה המלאה. האם אתה יכול לחשוב שממציאים של המשחק הזה, כל האנשים יכולים לקנות את הגרסה המלאה של המשחק שלך? המשחק הזה ממש טוב ומומלץ מאוד. אבל בשבילי שאין לי מספיק כסף לא יכול לקנות את הגרסה המלאה כל כך קשה לשחק במשחק הזה בגלל התחרות של Quest שאין לי עיצובים כדי להיות מנצח. תודה!!❣️
המשחקים האלה מדהימים אבל יש דרך להרבה פרסומות שזה מגוחך. להמציא דרך אחרת להרוויח דברים שאשמח להמשיך לשחק במשחק הזה פשוט לא יכול להתמודד עם כמה פרסומות
כיפי אבל אחרי שמשחקים הרבה זה משעמם לדעתי אתם לא צריכים לעבוד עם Tabtale אתם יותר טובים מתי תוציאו משחק חדש?
המשחק הזה באמת מאוד נחמד והוא נתקע הרבה😯😯אבל אין בעיה זה משחק טוב אף פעם לא חשבתי שהוא כזה המשחק מדהים, נפלא, מדהים ויותר מדי מילים מתאימות למשחק הזה
ויקטוריה, מצאתי 52 חברות
זה ממש כיף
מאפים: ב אנגלית, תִרגוּם, המשמעות של, נרדפות, אנטוניומים ...
רעיון נהדר, אבל יש יותר מדי מודעות. הוא נדרש כל הזמן לצפות, להמשיך קדימה עם המשחק, וזה מעצבן כשאתה מבלה יותר זמן בצפייה מאשר במשחק. כמו כן, הלוואי שהמשחק יהיה עצמאי יותר. ישנם חיצים וכיוונים קבועים, כך שנותר מעט מקום לחדשנות. מעט משעמם ומשעמם
המשחק הזה מדהים!!😀😀הוא מאפשר לך ליצור דמות משלך ותוכל לעצב אותה גם! אתה יכול להכין שייקים, עוגות ואפילו עוגיות. זה משחק ממש נהדר כי הוא אומר לך באילו צעדים לנקוט ואתה מקבל לקשט את מה שהכנת בדיוק איך שאתה רוצה. אתה יכול גם לזכות בתחרויות אפייה כדי להשיג מטבעות ודיומנדים במשחק. המשחק הזה הוא המשחק הכי טוב אי פעם, אני אוהב אותו!😊😊😊
Sonic Runners Adventure game Seikkailu wrp
My Bakery Empire: Cake & Bake பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் yyx
המשחק הזה יותר מדי משעמם והמשחק הזה הוא ל-3 או 4 שנים, אני אפילו לא יכול לתת כוכב אחד אבל אני נותן לי רק אפס כוכב למשחק הזה😫😫😫👎👎👎👎👎👎
My Bakery Empire: Cake & Bake பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் fwv
חאכח
לאחר ששיחקתי עם הבן שלי 3 או 4 פעמים, המשחק נעל כמה מהקישוטים הדרושים להשלמת הזמנות בעלות שבין $6.99 -$9.99 לכל חלק נעול! אני מבין שהמפתחים צריכים להרוויח אבל למה לפרסם את זה בחינם? ואז אחרי שהילד שקוע במשחק, נועלים אותו כך שהוא נאלץ לשלם כדי להמשיך? זה רקוב, איך שלא מסתכלים על זה. הוסר.
אני שם לב במשחק, אם לקוח רוצה להזמין פריטים מסוימים, ואני מנסה לתת את זה ללקוח, אבל הפריטים תמיד נעולים וניסיתי לפתוח אותם, אבל זה מחבר גב לכמה פרסומות שאני לא מכיר למה זה
אני מתה על המשחקים האלה❤
My Bakery Empire: Cake & Bake Lomu spēles ntt
My Bakery Empire: Cake & Bake როლური თამაშები hqse
נחמד
אני אוהב את האפליקציה הזו אבל הבעיה היחידה היא שבכל פעם שיש אתגר כשמסיימים לקשט את העוגה ולוחצים על כפתור ✓, תופיע תוספת שאין לה אפשרות יציאה. זו הסיבה שעדיין לא סיימתי אתגר.
אוהב את זה. הלוואי והמשחק יאפשר לי לרכוש ציוד כמו צבעי זילוף, קישוטים וכו'.
הבת שלי אוהבת לאפות במשחק הזה. עם זאת, בכל הורדת עמוד בודד, יש סרטון פרסומת, שבו היא תיגע בהכרח ותלך לאיבוד במטריצה של "הורד את זה". זה מאוד מתסכל.
זה היה כמעט, כמעט, משחק טוב. אלא שאתה יכול להכין רק קומץ של דברים טובים. על השאר תצטרך לשלם. איזה בזבוז.
היי את יכולה לעשות לי טובה יותר יפה מאו את כל לעשות את יכולה לדבר על זה כשאת זה פשוט ו ת ר ו ל ר אגודת ל י מ א מ ד חאן לא משנה מה זה חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את כולכם לעשות זאת. לא היה אכפת לך את כל הזמן הזה הוא לא רצית לבוא אליי את יכולה לעשות לי טובה לך חראית כל לעשות את טובה
משחק כיף
משחק מוש
מדהיםםם מומלץ ביותר לסנן סוף משחק שלא נמאס ממנו🤩
אני מתה על המשחקים האלו !!!!!!
המשחק טוב מאוד אבל בלי רשת לא מגיע
Gramática Elemental de Griego | PDF - Scribd
הכנת עוגות על משחק, עוזרת לי להכין עוגות במציאות. וזה עוזר לי להכין משקאות מתוקים. אני מאוד אוהב להכין סופגניות. זה באמת עוזר לי ליצור דברים חדשים. בדיוק קיבלתי את הטאבלט שלי וכבר היה לי את המשחק הזה, ואני ממש לא אוהב את זה שהוא אומר לי את ההוראות כשאני כבר יודע את ההוראות. הלוואי שהמשחק הזה היה בכל טלפון שיש לי, בכל אייפד שיש לי ובכל טאבלט שיש לי. המשחק הזה גורם לי להרגיש מאושר בכל מקום שאליו אני הולך. אני מקווה שהמשחק הזה גורם לך להרגיש טוב
המשחק הזה טוב מאוד אהבתי את זה מאוד אין לי תלונה על המשחק הזה אבל יש בעיה אחת הדבר שהלקוח מבקש שהדבר הזה ננעל אז בבקשה, פתח את הדברים האלה ואז, אחרת, אנחנו צריכים לשלם את הסכום מ הבנק שלך לדברים האלה. לא תהיה שום בעיה במשחק הזה, פתור את הבלבול שלי
אני אוהב את המשחק הזה אבל יש לי כמה תלונות עליו. ...... 1)למה אתה לא נותן את הגרסה המלאה 2) הלוואי והיו עוד אפשרויות לאפייה 3) תפסיק להיות כל כך חמדני: למה אנחנו צריכים לשלם כסף בפועל כדי לפתוח את כל הגרסה, למה אפשר אנחנו לא משלמים את המטבעות במשחק כדי לפתוח את הגרסה השלמה. אני מבקש עדכון אחרת הייתי מדרג אותו ★★★★★ כוכבים אבל עדיין זה משחק מעולה אני ממליץ על המשחק הזה לכולם♥
רק 2 רמות נפתחות ללא כסף והרמה השלישית נפתחת כאשר אתה משלם 700 rs עבור בישול. המשחק הזה לא ראוי לזמן שלי. יש הרבה משחקים ב-Playstore יותר טובים מזה. אז אל תתקין את המשחק הזה הוא בכלל לא מעניין, הוא משעמם לחלוטין.
Earn By Playing Game and Selling Items! - 9Apps
המשחק טוב מבחינה טכנית אבל יש הרבה פרסומות שכל כך לא ידידותיות לילדים. מלבד זאת, הילדים בכל טווח גילאים יכולים לשכנע ולשחק בקלות. ככלל, זה לא מאוד תומך באנדרואיד וילדים.