Post by leupasolicu on Feb 18, 2022 13:24:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť gold hack ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Táto hra sa nepodobá skutočnému veku impériových hier na PC. Táto hra sa určite vyplatí vyhrať.
Zábavná hra na krátenie času. Môžete ľahko zarobiť drahokamy, takže ak ste trpezliví, nemusíte míňať skutočné peniaze. Neskoršie úrovne hradu 19+ budú trvať dlho, pokiaľ nemáte viacero „farmárskych“ účtov. Ako pri každej mobilnej hre pre viacerých hráčov máte ľudí, ktorí míňajú tisíce/desaťtisíce, aby boli na vrchole. Nie je nič také ako byť C19 s jednotkami T7 a nechať sa zničiť C25 s T10, hrdinami s lvl 50 s maximálnymi schopnosťami a zlatým brnením. 1 úder a nula niekedy... je to strašná hlúposť.
Myslel som, že táto hra bude trochu voľnejšie a bude na jednotlivcovi objavovať zdroje, vyvíjať technológie a budovať kráľovstvo od základov. Prvých 20 a viac minút je všetko naskriptované, väčšina vecí sa dá ľahko upgradovať na lineárny smer, rozprávanie je základné a hlasový prejav je hrozný. Nie je to príjemné, rád by som si razil vlastnú cestu namiesto toho, aby bola napísaná. Odinštalovanie.
Zatiaľ to vyzerá zábavne. Príliš veľa vecí na to, aby sa mesto udržalo v chode. Nie je ich veľa na nastavenie nepretržitého toku, ako povedzme, aby ste robili vojakov alebo aby bol bar plný.
Veľmi návykové a zaujímavé. Tiež veľmi lákavé míňať peniaze. Mal som 2 príležitosti napísať vývojárom, neodpovedali a raz sa to týkalo tovaru, ktorý som kúpil v obchode Alliance a tovar mi nebol dodaný. Pred mesiacom vývojári povedali, že budú v kontakte a stále žiadne správy 15.11.21
Veľmi dobrá hra vylepšujete si tam hrad a veci kupujete si tam pozemky
Rise of Empires: Ice and Fire Strategie qmg
nejde naistalovať
Rise of Empires: Ice and Fire حکمت عملی mfv
Celkom zábavná hra, drak je iný twist ako AOE
Existuje príliš veľa svetov (štátov), aby si hráči vybudovali svoje kráľovstvo. Ak štát (svet) uspí, môžete emigrovať, ale ak chcete ísť do aktívnejšieho štátu (sveta), musíte si kúpiť imigračný lístok, v mojej aliancii (kráľovstvá spolupracujúce) veľa hráčov odíde na určitej úrovni , väčšinou, keď sú na úrovni 25. V hre je veľa možností nákupu, ktoré vám môžu poskytnúť výhody pre ostatných hráčov, lepších hrdinov, rýchle vylepšenia, viac zdrojov. Hra tiež poskytuje zdroje
Veľa chýb v tejto hre. 1. Banovanie/umlčanie hráčov je automatické. Algoritmus sa spustí, keď vás nahlási dostatok hráčov. Nečakajte žiadnu odpoveď ani od zákazníckeho servisu, ktorý neexistuje. 2. Ak chcete byť konkurencieschopní, radšej buďte pripravení minúť stovky, ak nie tisíce dolárov. Nepreháňam. Ak nie, potom musíte žiť v štíte, ktorý, ako ste hádali, vás nakoniec bude stáť peniaze. 3. Všetko je určené na to, aby zarobili peniaze. Doslova všetko.
Páči sa mi celkový vývoj, ale hra je trochu nudná. Neexistuje iná stratégia útoku ako sila. Dostal som sa na pomerne vysokú úroveň a teraz som len veľkým cieľom pre vyšších hráčov. Som tak často napadnutý, že nemám žiadne zdroje, aby som mohol vyliečiť svoje jednotky, ktoré sú potrebné na získanie ďalších zdrojov. Som súčasťou aliancie, ale zistil som, že to z vás robí väčší cieľ, pretože ľudia sa teleportujú na okraj vášho územia, napadnú každého a teleportujú sa preč.
Po novej aktualizácii som prišiel o všetko. Prešiel som z úrovne 12 na úroveň 7. Zmazal som to, preinštaloval, nič. Poslal som 2 e-maily a nič som nepočul. Toto je moja druhá recenzia, pretože moja prvá bola vymazaná. Čo sa deje?
Okej
Úplne zbytočná hra
Zatiaľ je všetko dobré. V niektorých ohľadoch to vyzerá podobne ako Clash of Kings, ale je to iné.
Hra dosť rozmanitá na začiatok je tam toho dosť veľa rozložiť infraštruktúru v meste.. než dostanete prehľad možno aj 2dni.. skúšal som dosť veľa podobných hier táto ma celkom baví su v nej odmeny každý si príde na svoje. určite stojí za vyskúšanie.. osobne by som prijal prehľadnejší a jednoduchší report zo suboja tam sa trochou strácam ale to chce len čas. plus by sa mi páčili ďalšie hodnotenia ako najlepšie zlodej surovín za deň alebo 7dni.. dosť chýba absencia jazyka cz/sk
Zatiaľ sa hra javí ako dobrá, čo sa týka grafiky a príbehu na to, čím je. Ale potrebujem viac času, aby som zistil, či je to ťažké P2W, aby mi to stálo za čas alebo nie. Nevadí mi míňanie na mobilné hry na podporu vývojárov atď. Ale keď je to nastavené tak, že NEMÔŽETE pokročiť bez toho, aby ste na svoj účet minuli 100, ak nie tisíce dolárov, je to pre mňa skutočný problém. Pretože mnohé z týchto hier sú takto nastavené. Uvidíme a aktualizujeme, ak nakoniec strávim pri hre dostatok času.
Pog
Vláda chaosu je zábavná, ale keď idem na cvičisko, hoci sa tam píše, že bez ohľadu na to nemôžete byť porazení, mám tucet e-mailov, ktoré tomu odporujú. Táto hra klamala pri viacerých príležitostiach pri rôznych udalostiach. Myslím, že som s touto hrou skončil.
Dobrá hra 🐉
Dobrá hra
Hra je plná hráčov, ktorí míňajú veľa peňazí. Pravidlá sú stanovené alianciami vyššej úrovne, ktoré ovplyvňujú štátnu hru. Môžete hrať bez míňania peňazí, ale upgrade trvá dlho. Náklady na nákupy v aplikácii sú vyššie ako pri iných podobných hrách.
Toto je hra o peniaze. Tí, ktorí platia veľa, predchádzajú kvôli rýchlej veľkosti hradu. Sťažuje hru tým, ktorí nemíňajú veľa peňazí. Rada, štít do hradu 19, vojská T7. Kúpte si imperiálny balík drahokamov mesačne na štíty. Potom môžete rásť bez toho, aby vás neustále okrádali. Emigrujte, ak skončíte v tyranskom stave. Mal som tiež. Nedovoľte svojim deťom hrať túto hru s množstvom šikanovania. Psychický stres rozrušený. Náhodný port, ak sa stále spálite. Skvelá grafika. Zaujímavá hra.
Všetci už vieme, ako hrať tieto hry, prosím, nenúťte nás stláčať tlačidlá v poradí doslova 30 minút. Okrem toho na rovnakej úrovni ako všetky ostatné v obchode s aplikáciami.
Akože jeden obrázok z Age of empire, druhý z niečoho úplne iného a hra totálna pičovina.
12/2021: Teraz, keď som to chvíľu hral, prestanem hrať, pokiaľ to tvorcovia hry neurobia vyváženejšie a spravodlivejšie. V súčasnosti tí z nás, ktorí platia malé alebo mierne sumy, sú neustále ovládaní a krutí "veľryby" - veľké míňačky. Možno to je názor tvorcu hry na „skutočný život“, ale ja *žijem* skutočný život a nie preto hrám hru. Ak nechcete minúť 100 $ týždenne na túto hru, nezačínajte. Nevyvážené, neférové, nezábavné.
Po prvé, očividne nestrácajte čas. Toto je len ďalšia hlúpa nevýrazná mestská hra s platbou za výhru alebo s čakaním navždy. Pre vývojárov je to hromada peňazí. Po druhé, som úplne zúrivý, že pre svoje reklamy bezostyšne kradli. Každá reklama, ktorú na túto hru vidím, je doslova len strhávaním prostriedkov a hrateľnosti z Age of Empires 2 a Red Alert 2, pričom obe sú to strategické hry z rokov 1999-2000, na ktorých som vyrastal a ktoré mám sentimentálne v srdci. Do očí bijúca, nečestná krádež. Len vlajka.
Dobrá hra, niektoré akcie nejasné a príliš veľa žiadostí o hru.
Zatial dobre
Škoda neni tam sk alebo cz taksomto vymazal
IP zlodeji kradnú obsah z Age of Empires. Nepodporujte týchto vývojárov ich falošnou reklamou. Povedia, ako vytvorili dobrú hru a aká je pre nových hráčov stratégií. Na konci dňa je to irelevantné, že kradnú od iných vývojárov a zavádzajú ľudí.
Pekná strategická hra.
Zatiaľ baví
hra sa opakuje po každom týždni, nič nové, zdá sa mi, že ide o prácu, do ktorej prichádzate každý deň a 2 až 3 hodiny venujete opakovaným úlohám a stále nemôžete získať sezónnych hrdinov S1, S2, S3, skončíte bez kópie týchto hrdinov, v žiadnom prípade bez utrácania tisícok dolárov (TISÍCE $ ÁNO) môžete získať kópie hrdinov S1,2,3,4, inak máte dobrý čas, ak ste úplne slobodní a nemáte čo robiť vo svojom živote, iba potom odporučte, inak sa držte ďalej od takzvaných strategických hier.
Neznášam nútenú prácu s rukou, ktorú musíte nasledovať bez ohľadu na to, čo v hre je, až kým ste v určitej fáze hry už predtým nehrali a nepohybovali ste sa rýchlejšie.
Nie som ďaleko do hry. Práve som postavil pozemky na trénovanie pešiakov a v rámci príbehu som začal útočiť inde. Ide o to, že som nikoho neškolil, takže nemôžem. Ale nedovolí mi to odísť. Hra sa jednoducho zastaví.
Je to taka priemerna strategia,skoro nic podla seba,iba to co sama hra chce po poradi. Žiadna voľnosť.
Táto hra sa vás snaží prinútiť utrácať. Hra je dosť statická a nie interaktívna. Nemôžete presmerovať jednotky v poli a musíte zaplatiť, ak chcete zrušiť rozkaz. Bojová mechanika je tiež statická, musíte bojovať, alebo nechať svoju armádu bežať hodiny, aby ste sa dostali do mesta. Taktiež načasovanie servera je najhoršie, aké som si vedel predstaviť. Udalosti začínajú pri reštarte servera, čo je o 3:00 na európskom serveri pre Západoeurópanov.
Dobré
Táto hra vyžaduje TRPEZLIVOSŤ. Ak máte trpezlivosť čakať, kým sa veci upgradujú alebo postavia, potom je to pre vás slušná hra. Budete napadnutí, viackrát. Uistite sa, že inovujete tie správne veci, ktoré vám pomôžu uspieť. Pripojte sa k aliancii, veľmi to pomôže. Na túto hru som neminul ani cent, áno, mohol by som ísť ďalej a upgradovať rýchlejšie, keby som to urobil, ale časom sa môžete dostať rovnako ďaleko.
Má platenú stenu, ktorá je na hovno, ale inak je to dobrá hra
Smash Hit Arkada vgs
Naozaj milujem túto hru. Ale uviazli sme v mŕtvom stave a prehrávali sme každý týždeň. Imigračné lístky boli veľmi drahé. Non-Spender si nemôže kúpiť lístky a uviazol v mŕtvom stave. Prosím, dajte im imigračné lístky zadarmo. Alebo stratíte toľko aktívnych hráčov .Vďaka.
Rise of Empires: Ice and Fire ስልት zwqq
V reklamách predstierajte, že ste vek impéria
Bolo by dobré, keby sme si mesto zariadili podľa svojho vkusu, radnica, železná baňa, kamenná baňa a strom sa nedajú pohnúť. Tiež by som si prial, aby sme mohli sledovať naše jednotky v 3D pri útoku na iné základne.
Super 😀👍
Po nainštalovaní hry alebo vymazaní údajov musím stráviť 5 minút tutoriálom. Mala by existovať možnosť načítať existujúci herný účet od začiatku. Táto hra tiež poskytuje výhody tým, ktorí míňajú peniaze, čo je frustrujúce.
Veľmi zaujímavé. Nehral som dosť dlho na to, aby som to mohol úplne ohodnotiť. Dobrá grafika. Ľahko zarábajte drahokamy. Ľahko pochopiteľné. Keď začnete, čakanie nie je príliš dlhé. Môže sa zmeniť neskôr s vyššími úrovňami. Možno, že cena za nákup vecí môže byť z dlhodobého hľadiska drahá. Pre začiatočníka to nie je ziskové v porovnaní so sumou, ktorú treba zaplatiť v porovnaní s inými hrami.
To je dobra hra
Hra je fajn, ale len ak chcete byt "farmou" pre silnejsich, teda starsich hracov. Chyba tu daka ochrana proti opakovanemu rabovaniu. To hru uplne znechuti, kedze stracate akukolvek moznost posunut sa vyssie.