Post by fitscontpurnica on Mar 7, 2022 23:27:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nick ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nick IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšení zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Nick 2022 version ▞▞▞
V popisu vám říká, že aplikace má Icarly a mnoho dalších dobrých pořadů, ale v aplikaci některé z těchto pořadů nemá. Nemůžeš ani hledat icarly! Jen jsem se chtěl podívat na dětský pořad :/
Chtěl jsem podpořit Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles sledováním v této aplikaci, ale comcast/xfinity není jedním z mnoha uvedených poskytovatelů TV, takže zde nemohu sledovat. Mrzí mě to, protože existuje jen hrstka legálních možností a opravdu mám pocit, že Nickelodeon opravdu pouští míč do pořadů jako RotTMNT tím, že má epizody přístupné pouze zde (kromě nákupu jednotlivých epizod nebo celých sezón na Google play, youtube a amazon) a nemají tohoto oblíbeného poskytovatele TV
Promiň, ale ne. Takže to má nějaký obsah a nějaké věci, ale já bych raději použil pluto než tohle. Nickelodeone, zapomněl jsi odstranit nick jr's, protože to je úplně jiná aplikace a chybí v ní pořady, které jsem jako dítě rád sledoval. Tak promiň, ale ne.Hrál jsem to a zeptalo se to na zásady ochrany osobních údajů, takže jsem souhlasil a najednou se to změnilo z hry s minihrami na televizi na zařízení Jsem zklamaný, rád jsem tam hrál hry, zůstalo to až do odvolání Myslel jsem, že tito lidé vědí, jak na to vytvořit přezdívku
Nesnáším, že všechny pořady, které miluji, TAM NEJSOU!!! Přidejte game shakers na!!! kabel nepoužívám. Používám rok. Buď si to přidejte, abych se nemusel přihlašovat. Nebo TO PŘIDEJ NA NETFLIX!!!!!😡😤
Žádné možnosti streamování! Potřebuje být schopen streamovat do zařízení Chrome Cast nebo podobného zařízení
To bývala zábavná aplikace s hrami a pořady ke sledování. Také se mi líbilo tlačítko nedotýkat se, protože to bylo pokaždé něco jiného. Také s pořady, které tam mají, nemají ani všechny epizody. Přál bych si, aby se to vrátilo k tomu, co bylo.
Opravdu nenávidím tuto aplikaci pokaždé, když se přihlásím do aplikace, říká mi to "připoj se k internetu". Myslel jsem, že to bylo proto, že jsem používal mobilní data, tak jsem změnil na wifi, ale píše to totéž, opravte problém co nejdříve, proto vám dávám pouze jednu hvězdičku, možná příště, až bude problém vyřešen, dám více než jednu a teď jdu smazat aplikaci, jen plýtvá mým úložným prostorem a daty
Byl jsem tak nadšený, že jsem si to stáhl pro své 4 děti, ale velmi krátce po stažení jsem si uvědomil, že aplikaci nemohu ani používat, protože když se pokouším zadat svého poskytovatele, kterým je Comcast nebo Xfinity, nejsou ani uvedeny, takže aplikace je nepoužitelný, přidejte je, bylo by to skvělé a moje děti by byly opravdu šťastné
tato aplikace je nejhorší, než jste poskytovatele TV nepotřebovali, pak nemůžete ani najít toho svého, jako je další aktualizace, možná si můžete vybrat, zda poskytovatele TV mít nebo ne. Možná nepotřebujete upgrade nebo možná downgrade a pokud to nick uvidí, pak potřebuje úplný downgrade
Doufal jsem, že kdykoli se vrátím ke sledování nickelodeonu v aplikaci, uvidím nějaké staré pořady, na které jsme se já a můj bratr dívali. Ale když jsem se na to dostal, nic z toho jsem neviděl, opravdu jsem se snažil sledovat game shakers. Prosím, pracujte na tom.
Hloupý. Tato aplikace dříve obsahovala hry! To, a na výběr je jen velmi málo pořadů a epizod. Obzvláště můj oblíbený pořad Spongebob, který má pouze 1 epizodu, kterou lze sledovat pouze po zadání hesla poskytovatele, což je nepříjemné. I když to všechno opravíte, stále existuje příliš mnoho doplňků.
Pokud byste dali XFINITY jako poskytovatele TV, nehodnotil bych tuto aplikaci 2 hvězdičkami. Skutečnost, že k odemknutí dalších epizod potřebujete poskytovatele TV, je opravdu špatná.
Stáhl jsem si tuto aplikaci, protože jsem si myslel, že bude mít všechny klasiky všechny staré pořady, které znáte, jako iCarly Sam & Cat Victorious, ale ne, má všechny tyto nové pořady, takže jsem ji hned smazal. Známé pořady se mi nelíbí. Opravdu jsem si myslel, že to budou ty koncerty, byl jsem opravdu nadšený, ale mé nadšení se změnilo ve zklamání.
Omlouvám se, je to špatné, protože se snažím odemknout všechny epizody, ale nechce se mi, že je to opravdu nízké, nedovolí mi to stisknout pro poskytovatele TV nebo něco, co mi nedovolí posouvat dolů také to dělám na Androidu pro aplikaci nick, takže prosím aktualizujte!!! Chybí mi moje vystoupení
Rád jsem to používal, ale pokud chcete sledovat 90 procent všech pořadů, musíte to nastavit na televizi a je to opravdu těžké
Funguje to, ale rád bych to mohl sledovat na velké obrazovce svého počítače, ne na menší obrazovce telefonu
Tato aplikace je doslovný vtip, vítězně jsem koukal a reklama se právě dostala do epizody, epizoda stále běžela, zatímco se reklama odehrávala, a když jsem se obnovil, musím se podívat na 6 reklam, plýtvání čas, už to nikdy neinstalovat.
Stick War: Legacy Estratégia mqmh
Hrozný! Nemůžu uvěřit, že tato aplikace nepodporuje Xfinity!! I k „odemčeným“ videím se kvůli reklamám dostanete NAVŽDY! Xfinity je jako nejznámější kabelová společnost! Pokud máte Xfinity, neztrácejte čas stahováním této aplikace. Budete ho hledat věčně a pak tam prostě nebude.
Náhodou se dívám na pořady, které se mi líbí, protože nemám kabel, a vlastně mě baví dětské televizní pořady, na kterých jsem vyrostl! Nesnáším, že se s dospělými, kteří sledují pořady d, zachází jako s odpadem! Jsem dost starý na to, abych nepotřeboval soustředění rodičů, ale neustále dostávám žádost o přihlášení! Tato aplikace je bezcenná!
Nepovoluje funkci Chromecast. V podstatě jediná věc, kvůli které jsem to chtěl. Epizody jsou příšerně organizované a nefunkční, nemají vůbec žádnou vyhledávací funkci, a pokud kliknete špatně, budete muset znovu 2 minuty reklam, abyste mohli svůj pořad sledovat. Ani náhodou.
Starý nick se mi líbil víc, tahle aplikace je TAK špatná! Vyřazení herních funkcí byla VELKÁ chyba. Přidáváte příšerné pořady a odebíráte ty dobré, další chyba, kterou můžete opravit, tomu nemůžu uvěřit, ale Cartoon network (aplikace) je pravděpodobně lepší než tato aplikace
Nick บันเทิง guol
už nemůžete hrát hry. Je to tak hloupé, protože to byla nejlepší část aplikace. Nahlas můžete hrát za svou oblíbenou postavu a hrát zábavné hry, které v obchodě s aplikacemi nenajdete. místo toho, abych se dostal k počítači jen kvůli hraní her s aplikací, mohl jsem odpočívat a hrát na svém telefonu. Další věc je, že většina lidí nyní získává síť Xfinity, ale tato aplikace nepodporuje tohoto poskytovatele, jako tak hloupý
Toto se stalo nejhorší aplikací. Miloval jsem tuto aplikaci jako dítě, hry, dobré pořady a tlačítko Nedotýkejte se, které hrálo trochu roubík, když jste ho zmáčkli. Z nějakého důvodu vše, co bylo odstraněno výměnou za nějaký rip z netflixu, má jen 5 pořadů, ne dobré.Neměli ani všechny epizody a některé epizody uzamkli za přidáním. Plus nepřeskočitelné přídavky na začátku, uprostřed a na konci každé show. Prosím nicku, vrať mi moji nick aplikaci.
Bruh, nechápu v čem je problém? Nainstaluji aplikaci a jakmile ji otevřu, hlásí mi, že není připojení. Mám zapnutou wifi a zkusil jsem ji vypnout a znovu zapnout. Pořád stejný. Zkoušel jsem použít svá data, STÁLE STEJNĚ! Mám silnou WiFi tak proč to nejde?? Dokonce jsem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat, zdálo se, že nic nefunguje. Zůstane jedna hvězdička, dokud to nebude opraveno velmi nespokojený a zklamaný
Dostal jsem se do aplikace, přihlásím se a jdu se podívat na nějakou dětskou klasiku a vidím, že můžu sledovat jen novější sezóny. Taky vidím, že reklam je příliš mnoho. Hned poté, co vidím znělku názvu a podobně, mě to donutí sledovat 5 minut reklamy a v polovině se mi zobrazují další reklamy a ke konci se mi zobrazují další reklamy, takže nevidím konec epizody, pokud se nepodívám na další 5 minut sleva na reklamy.Opravdu, je to něco, co někdo chce.
Miluji pořady Nickelodeon a když jsem viděl aplikaci, byl jsem tak nadšený, že ji mohu použít. Otevřel jsem aplikaci a nebylo tam tolik dobrých pořadů. Navíc popis aplikace říká, že v aplikaci je mnohem více pořadů, než je. Také skutečnost, že musíte používat poskytovatele TV, není fér vůči těm, kteří si nemohou dovolit kabel. Snažil jsem se použít svého poskytovatele televizního vysílání, což je spektrum, a to nám umožnilo sledovat pouze první epizodu NĚKTERÝCH PŘEDSTAVENÍ, která byla v aplikaci. Nemyslím si, že tato aplikace stojí za stažení
Stáhl jsem si tuto aplikaci s úmyslem zaměstnat svého syna Spongebobem, zatímco jsem pral prádlo, a nemohl jsem se ani přihlásit, protože nemají uvedeného poskytovatele televize. Totální průšvih. Když bude Comcast uveden, rád jej znovu nainstaluji.
Není to tak, jak to bývalo ve staré věci, kde bylo více televizních pořadů, filmy a tam, kde hry a tlačítko, které říkalo nestlačit, a když ho zmáčknete, stane se něco zábavného jako nick býval moje oblíbená hra, co se stalo změnit to zadní
Čekal jsem lepší, ale nechci to připojovat ke svému poskytovateli TV, protože bychom je měli mít možnost sledovat, aniž bychom museli
Hodnotil jsem to 2 hvězdičkami, protože mi nabízí jen pár věcí ke sledování. Nemohu žádný pořad s přezdívkou, který chci sledovat, v aplikaci vidím jen asi 12 pořadů s přezdívkou a to je vše.😑
Aplikace se mi líbí, ale přál bych si, aby děti nemusely „vybírat poskytovatele“, připadá mi, že pouze děti, které mají rodiče, kteří mohou platit za kabel, mohou aplikaci plně využívat.
Nick Entretenimiento clmf
Očekával jsem od Nicka trochu lepší, většina síťových aps má schopnost přenášet do ypur TV, ale tento bohužel ne, také spousta dobrých pořadů není v této aplikaci k dispozici.
OK, chci jen začít. Miluji tuto aplikaci, miluji nickelodeon tolik! ale všechny problémy, které jsem měl, jsou super otravné!!! Mohu dokonce sledovat každou epizodu čehokoli a nemohu sledovat své oblíbené pořady, protože načítání trvá tak dlouho. a nikdy se to nenačte. Opravdu chci mít možnost sledovat nicka, protože ND nemůžu! prosím opravte to idk co je na tom špatně
Jediný důvod, proč jsem já a moji přátelé dostali tuto aplikaci, bylo sledovat všechny epizody spongbobů. Bohužel jediné dostupné sezóny jsou ty nové. To je naprosto směšné a spíše ukázka špatného hospodaření. Pokud se chystáte poskytnout spongbob ve své aplikaci, poskytněte celou sérii. Jsem si jistý, že pokud to uděláte, vaši fanoušci se desetkrát zvýší. Byl bych velmi šťastný a nechal bych 5hvězdičkovou recenzi. Poslouchejte prosím lidi a vložte do své aplikace všechna období spongbobů. Děkuji.
Nepříjemné, že to nepůjde přenést na obrazovku. Když jsme na cestách, musíme se přihlásit a odeslat. Také je nepříjemné, že již nemůžete používat web ke sledování epizod, takže nemůžete odesílat obsah z notebooku. Máte také problémy s načítáním epizod. Cvok.
Mělo to být jako DISNEYNOW, ale je to mnohem horší. Přišel jsem sem a snažil jsem se sledovat, že jsem frankie, a na obrázcích bylo uvedeno, že to má. A když otevřu aplikaci a vyhledám! Nic, navíc tento ječmen má nějaké show. Prosím, opravte to, protože mě zbytečně vychvaloval