Post by fitscontpurnica on Mar 7, 2022 23:30:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават парите ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Hero Dash 2022 version ▞▞▞
Така че имах този бъг, когато започнах играта, веднага стигнах до северния полюс. Но единствените герои, които можах да получа, бяха Анджела и Том. Не е лош проблем, просто не е забавно да го разберете.
Това е страхотна игра, затова й давам 3 звезди. Свързах се с google play, но никога не запази напредъка ми, когато случайно го деинсталирах. Моля, отстранете този проблем. Обичам тази игра.
играта е доста интересна, но според мен играта е съвсем същата като talking tom gold run, така че ако не играете gold run тази игра е нова за вас нищо не е различно, моля, актуализирайте игрите скоро, защото не е много интересно.... ........
Синът ми обича тази игра, но тя работи изключително бавно и трябва да я преинсталирам
Харесвам тази игра много, но мисля, че тази игра трябва да има състезателна фаза, като състезание с други по резултати. Често ми омръзва да играя тази игра, защото няма никакви предизвикателства!!!
Всичко беше добре, но едно нещо не беше, че отнема много време за зареждане, дори и тогава все още имам мрежова връзка
Горе долу става но е за по малки
Харесвам тази игра, но нещо не е наред. Става дума за тоалетите. Облеклата нямат своите сили. Може ли да поправите това, моля.
Играта е страхотна, но инсталирането й отне около 5 часа и често замръзва и отнема много време за зареждане
Обичам играта много, но би било забавно, ако можеше да има повече екшън, повече от всичко, което я направи по-добра!
Играта продължаваше да се рестартира и да виси. Моля, коригирайте галактиката бележка 3.
Много добра игра, но много реклами и много добра игра дадох 4 звезди в новия uadate е без реклами е много добра игра😊😊😀
Добър герой, бягащ за Tom, това е ripoff talking tom gold run 2 и talking tom gold run, но talking tom gold run 2 идва скоро през лятото на 2022 г., това е най-добрата игра! Добра игра ми харесва! Супер герой е най-добрият! 🤩👍😇
Хубаво е, но не успява през цялото време и щом не успея или ударя нещо, не ми позволява да се върна във фоайето.
Беше добре, всеки път, когато се опитам да го пусна, просто ще има сив екран, но дори и да работи, замръзва от нищото
Много хубава игра и аз и по-малкият ми брат се радваме да я играем, но причината за намаляване на 1 звезда е, че след като завършим целите задачи, имам предвид отключване на всеки герой, няма какво да правите в нея, просто да играете без предизвикателства, знаете, че предизвикателствата са доста забавни
Обичам анимационния герой на говорещия Том, но това приложение кара таблета ми да спре да работи и е много дразнещо, моля, променете този проблем
Това е толкова страхотна игра, но никога не съм виждал. Отидете на Talking Tom Sonic. Всеки ден просто обичам.Моят ден, майка ми и сестра ми, бебето ми и баща ми винаги искат да играят тази игра. Cool Roblox яде, където правеше всеки ден е Thomas & Friends Go Go, Thomas. И и невидима готина игра за сега е тази игра? Не знам. Защо е Stickman това е наистина това. И има видео игра за вас, от която да разберете за всеки ден, в който искате да дойдете в Play Store. Моля, елате да играете в Play Store.
Мразех как всеки път, когато влизах в приложението, нямаше да работи! Опитах поне 10 пъти за дъщеря ми, но не се получи. Приложение, което трябваше да бъде забавно, се оказа, че е пълен саботаж и тя дори не успя да играе играта. Каква изцепка!
Това е добра игра, аз играя тази игра, но се случват неща едно-едно с бивша печеливша монета, погубен крал или каквото и да било. Така че моля, актуализирайте това и направете някаква промяна в тази интересна промяна
Talking Tom Hero Dash Acción nif
Винаги, когато стартирам, това казва искате ли да се откажете 😡.когато започна да вися отново и отново. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Защо правите съответната версия на другата си игра
Това е много интересно. но един проблем за начина, по който виси телефона ми всеки път, когато го играя. Ето защо дадох 3 звезди
Toi ne stsva
Тази игра е невероятна и добавя също не идват, изтеглих, но искам да има нови функции и тази игра, която всичките ми приятели играят, така че добавете някои нови функции.
Talking Tom Hero Dash Jangovar rfop
Играта е много забавна и каква и успешните всички герои
Talking Tom Hero Dash Екшн sdk
Talking Tom Hero Dash แอ็กชัน dif
Air Force - 1945 War Arcade hzdg
Дъщеря ми и аз се наслаждаваме на тази игра. Единствената причина, поради която не му дадох 5 звезди, е добавянето на бъги. Те ще ви катастрофират и в крайна сметка ще трябва да правите нещата отново.
Яка игра на Том
Малкото ми братче обича това :3
На мен ми харесва и не. Защо не, защото когато се опитвах да бягам, беше толкова бързо (сняг), когато стигнах до снежната земя или нещо подобно. И когато се опитваш да построиш града или какво? Имате нужда от диамант, който бих предпочел, когато построите града, ще ви трябват малко пари. И аз харесвам играта, защото любимият ми герой е Анджела.
Най-страхотната игра на всички времена 😍. Но имам какво да разкажа😊. Моля, добавете Говорещата Бека и направете нейния свят. И моля, направете събитие за Деня на майчиния език (21 февруари), защото и вие ще направите събитие на Дивали. В този случай играчите ще събират бангла азбуки и ще ги харчат за отключване на нов костюм, който изглежда като герой на Бангладеш. И аз също обичам игрите ви толкова много и също исках да се присъединя към вас. Пожелавам ти много хубави неща🥰🥰,OUTFIT7. Ти си най-добрият!!!😍😍😍
Забавно, но... тромави контроли с много реклами, някои неподходящи, за които не мога да ги виня, ако е персонализиран. Просто е неудобно да слушам групова реклама, която очевидно е за възрастни, които играят, докато синът ми се опитва да играе
Имах тази игра на стар телефон, но тя продължаваше да се срива, казвайки, че tom gold run е по-добре, защото не се срива. Той предлага много реклами, за да харесате всички други игри от франчайза.
Talking Tom Hero Dash Hərəkət obfq
играта е много готина най- вече спечелите скинове и това че можете да биеш престъпници !!! ,😀😁😎😋 ^_^
Графиката е наистина хубава и всичко това, но е трудно дори да напреднеш, без да чакаш да се отвори сандък, който отнема три часа, за да се отвори.