Post by fitscontpurnica on Mar 7, 2022 23:45:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FIA WEC ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FIA WEC IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy veľa výdrže ▞▞▞
▞▞▞ FIA WEC 2022 version ▞▞▞
Toyota Gazoo Racing Europe
skvelé
Fungovalo to dobre so živým kanálom, ktorý niekedy zlyhal a bolo potrebné ho obnoviť, teraz sa ani neotvorí s tvrdením, že sa na mojom tablete aj telefóne vyskúšala chyba pripojenia. Dúfajme, že čoskoro bude opäť fungovať, pretože som za to zaplatil! Prvýkrát platím za aplikáciu a začínam to ľutovať.
Milujem to
Sklamali ste nás fanúšikov Severnej Ameriky, FIA! Zničte geoblokádu!
V procese hodnotenia jazdcov sme prihliadali aj k ich dosiahnutým výsledkom a časom v pretekoch FIA WEC, ELMS a IMSA. „Pozreli sme sa na všetky seriály
Návrh na roky 2015, 2016, 2017 - Mesto Spišská Belá
Aplikácia je oveľa lepšia ako minulý rok, ale nemôžem nájsť spôsob, ako prehrať videá na stránke médií na celej obrazovke. Prosím opravte to!
The official FIA WEC® App. The FIA World Endurance Championship: six races including the world famous 24 Hours of Le Mans. A brand-new Hypercar category, top
Toto je mimoriadna aplikácia, rýchla, plynulá a veľmi užívateľsky prívetivá. Ale nedostatok krížovej platformy to sklamal.
Táto aplikácia je úžasná, najlepšia aplikácia na sledovanie športu, akú som kedy použil. Proste to funguje. Ostatní by to mali vziať na vedomie. Ani to nie je také drahé. Niečo, čo by to však mohlo zlepšiť. Mať možnosť sledovať tréning by bolo skvelé, pretože vrcholom tréningu sú 1 alebo 2 minúty umeleckých spomalených záberov z auta a neuvádzajú vám, kto je kde. Možno je to preto, že ich nikto nekomentuje, ale lepšie by bolo čokoľvek. To nie je veľký problém, pretože aplikácia funguje naozaj dobre v čase pretekov, dokonca nepretržite beží počas 24 hodín le Mans a to je najdôležitejšie. 5 hviezdičiek.
ARC Bratislava po Monze - Šport - Rádio Slovensko
som veľmi sklamaný, že mi chce účtovať poplatky za obsah vysielaný naživo... PREDTÝM, než mi povie, že nie je dostupný v mojej krajine... určite by v tejto aplikácii mal byť jednoduchý kód, ktorý uvádza, že ak používateľ nie je z USA/Kanady, potom nemajú ani možnosť zakúpiť si živé vysielanie? Vážne som stratil 8,99 £ za JEDEN pretek a nemohol som si to užiť. to je úplne otrasné. Vyriešte to
Táto aplikácia je skutočne fantastická.
Skvelá aplikácia, ak máte radi motoršport
Ani to nefunguje
Táto aplikácia už nie je podporovaná? Posledná sezóna je uvedená v roku 2019. Ako keby bol rok 2021
FIA WEC Šport jrqz
Zopakuje sa v Le Mans najväčšie športové sklamanie roka?
veľmi užitočné sledovať klasifikáciu počas pretekov.Skvelá aplikácia, zaplatila som za stream z Le Mans na pracovnej ploche a keď som vyšiel von, ľahko sa presunul do tabletu. Skvelé pokrytie a kvalita s množstvom ďalších vychytávok, ako sú palubné kamery atď. Dôrazne odporúčame. Skvelá aplikácia na udržiavanie kontaktu s rebríčkami pri sledovaní pretekov a bonusové rozhovory
Problémy so stabilitou na začiatku pretekov, ale video sa stabilizovalo po 30 minútach.
Štarty ARC Bratislava vo svetovom šampionáte FIA WEC sú bez debaty historickým míľnikom v dejinách slovenského motoristického športu.
Zatiaľ je všetko dobré.
Make It Rain: Love of Money - Simon Sage; Alex Dobie - Monument Valley; Richard Devine - FIA WEC; Phil Nickinson - Zombie Gunship; Andrew Martonik -
Slovenský tím ARC Bratislava obsadil piate - Denník N
Je to zbytočné... Neaktualizované
The only official FIA WEC® App. The FIA World Endurance Championship: a global competition played out in six different countries including the world famous
To, čím by sa mala snažiť každá aplikácia závodnej série.
Lær engelsk til begyndere Læring fmja
Schumi
Aplikácia funguje naozaj dobre, vyzerá úžasne, teraz už len musím počkať na preteky v Silverstone, aby som videl, ako vyzerá živé načasovanie
2 roky spustená aplikácia mi nedovolí prihlásiť sa po zaplatení za sledovanie 24 le Mans, pekné.
FIA WEC กีฬา kndc
Funguje pri štarte... Po...stratenom spojení, bez obnovy... na Androide.
Prineste späť informácie o najlepšom kole, vidíme len posledné kolo a medzeru, žiadne najlepšie kolo, a to je veľmi dôležité.
Výborná aplikácia..
Zaobchádzam s mojím Nexusom 9 ako so 4-palcovým telefónom! Prosím opraviť.
sklamaný
Vy ľudia geo zablokovali najväčšie vytrvalostné preteky na svete? To je to, čo nazývame podvod. Aká bezcenná aplikácia. Absolútne bezcenné. Hanba tým, ktorí stoja za týmto podvodom.
Dosky sú v poriadku, ale hlavný zdroj nebude fungovať s mojím chromecastom. Fungovalo to počas prvého štvrťroka, ale už nie.