Post by fitscontpurnica on Mar 7, 2022 23:55:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinių klavišų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
Sukčiai! Aš nuolat mušu lygius, o žaidimas nepripažįsta mano laimėjimų.
Puiku vėl žaisti Angry Birds. Nevarginantis kaip ankstesni žaidimai su daugybe erzinančių skelbimų. Džiaugiuosi, kad Rovio grįžta prie šio žaidimo šaknų ir daro tai, kas sukūrė šį prekės ženklą. Ačiū.
Iki šiol mėgaujuosi žaidimu, jis yra daug geresnis nei anksčiau, tikiuosi, jis tęsis ir išlaikys aukščiausius įvertinimus.
Žaidė 2 lygiu 850, tada žaidimas užstrigo.
Aš buvau „Angry Birds“ gerbėjas nuo pat pirminių žaidimų. Nors tai traukia, yra per daug automatizavimo. Nėra įgūdžių paleisti paukščio įgūdžius tinkamu laiku. Galbūt būsimi leidimai pagerės, bet kol kas tai nekelia man iššūkio kaip senesnės versijos. Man nepatinka kvadratinės kiaulės, kurios praranda charakterį. Malonu matyti, kad produktas vis dar tobulinamas.
Atrodo ir atrodo, kad tai buvo užkoduota pradinių klasių mokinių... rimtai žingsnis žemyn nuo ankstesnių leidimų... grafika paprasta ir nuobodi, žaidimas dar paprastesnis ir nuobodesnis... ne ačiū
Labai nusivylęs. Man patiko visi žaidimai, stengiausi ir dirbau dėl kiekvienos 3 žvaigždutės. Kažkas negerai su šiuo. Sumažina baterijos veikimo laiką. Nėra jokios priežasties, kai atsisiunčiate žaidimą, įprastas akumuliatoriaus naudojimas sumažėja 58%. Gėda tau!
Linksmybės buvo ištrauktos iš žaidimo. Tai taip paprasta ir elementaru. Nesivaržykite, tiesiog laikykitės originalo. Ten tai daro aiškiai, nes jiems reikia pinigų.
Block Puzzle: Merge Star 解謎 wkgq
Tai tikrai geras ir atpalaiduojantis žaidimas. Tačiau man jis nuolat išsijungia ir aš nebegaliu susitvarkyti
Pirma apžvalga. Su 5 žvaigždutėmis, nes tai super žaidimas
tikrai smagu. jokių kvailų reklamų
Angry Birds Journey פאזל kvdp
Žaidimas atrodo vangesnis ir nereaguojantis, palyginti su originaliais pavadinimais.
Puikus BEPROTIŠKUMO pavyzdys... kartoti tą patį veiksmą vėl ir vėl tikintis kitokio rezultato. „Rovio“ tai padarė dar kartą – patrauklus žaidimas su gera grafika ir žaidimu, tačiau dėl daugybės lygių sudėtingumo progresuoti sunku.
gali būti geriau be gyvybės sistemos
Angry Birds Journey Älypelit kave
Šis žaidimas linkęs šiek tiek apgauti!
Angry Birds Journey Slagalice cqwq
Tikrai malonus iki tam tikro taško. Pasiekiau stadiją, kai žaidžiu tame pačiame lygyje ištisas dienas be pralaimėjimų, o tu supranti, kad vienintelis būdas juos įveikti yra pirkti powerups. Jaučiasi suklastotas ir atima linksmybes.
Man tai nepatinka, aš noriu žaisti įprastą Angry Birds. Kodėl priversti šį žaidimą turnyro viduryje? Grąžinkite man mano įprastą „Angry Birds“, aš nenoriu žaisti šio kūdikio žaidimo „Journey“.
Sakyčiau, įgūdžių lygio amžius yra 3-7 metai.
Jei žaidimas būtų išleistas prieš 10 metų, jis vis tiek būtų pasenęs.
Nuolatiniai strigimai žaidimo viduryje :-(
Turiu pripažinti, tai nėra taip blogai, kaip maniau. paukščių dizainas atrodo keistai, žaidimas nėra labai sunkus ir keista, kad raudona spalva yra paskutinis atrakintas paukštis. bet vis tiek manau, kad tai padoru
Reikia daugiau lygių!!! Esu ketvirta Gaia iššūkio savaitė ir man labai nuobodu. Greitai įkelkite naujų lygių. Be to, būtų puiku, jei galėtume susieti „Facebook“, kad galėtume prašyti gyvybių ir išsaugoti pažangą.
Šis žaidimas bjaurus. Kaip padaryti lentas kietas, turint tik 15 paukščių ir 3 konstrukcijas, kurias reikia sunaikinti, be laisvų paukščių ar nieko, kas galėtų padėti. Tiesiai 🗑
Man įdomu, kodėl garsas kartais traška.
Kai kurie lygiai yra labai sunkūs. Tada ateina tas, kuris užtrunka porą dienų. Tai man patinka. Tai visada yra iššūkis.
Žiauriai nepatenkintas Preke. Iš anksto užsiregistravau ir žaidžiau iki 121 LVL ir esu tikrai nusivylęs. „Level“ dizainas visada yra toks pat ir labai greitai nusibosta. Tai lengvas būdas ir iki šiol nepraradau NĖVIENO gyvenimo. Galimybė suaktyvinti paukščių gebėjimą rankiniu būdu buvo pašalinta, todėl žaidimą buvo lengviau pasiimti, tačiau buvo pašalinta daug ilgalaikio malonumo. „Life“ sistema yra pigus būdas padidinti žaidimui išleistus pinigus ir prailginti žaidimo eigą. 2/10
Vis dar baisu dabar, kai jis buvo paleistas. Atrodo, kad jis buvo sukurtas 5 metų vaikams. Neįtikėtinai lengva, jokios strategijos. Esu 39 lygyje ir nustojau žiūrėti į ekraną ir tiesiog atsitiktinai paleisti paukščius, kad pažiūrėčiau, ar dar galiu praeiti. Taip. Jums net nereikia žiūrėti į ekraną, o laimėti galite tiesiog nušovę paukštį į bendrą forto zoną. Tikrai baisus tęsinys lmao
Man tai tikrai patinka. Pavargau nuo originalaus žaidimo „Angry birds“.
Už geras pastangas skiriu 2 žvaigždutes. Bet tai NE tai, ko mes norėjome. Mes tiesiog norime, kad grįžtų senas piktų paukščių žaidimas.Originalūs/klasikiniai angry birds & angry birds sezonai. Viskas!!
Angry Birds Journey معمایی elwr
Įdomus žaidimas, bet tikimasi, kad teks išleisti pinigus, kai tik bus sunku.
LABAI MĖGAUNUS, PADĖJUS NENORI SUSTOTI. PUIKUS.
Viskas gerai. Vis dėlto nėra tokio dalyko kaip angry birds 2.
Žaidimas per dažnai užšąla. Jis net iš dalies sustingo ten, kur ketinau panaudoti savo galią, bet negalėjau paleisti paukščio, kad pataikyčiau į taikinį. Tai jie privertė mane uždaryti žaidimą ir paleisti iš naujo ne vieną, o du kartus ir prarasti gyvybes. Vieną kartą maniau, kad išvaliau ribą ir žaidimas nepajudės, tada supratau, kad už ekrano yra paslėptas paukštis (Ne slaptoje dėžutėje) IŠ EKRANO! Radau jį tik išmetęs visus paukščius ir pamačiau pusę paukščio atsitrenkęs? Kur buvo paslėptos paukščių taisyklės?
Man 64 metai ir aš negaliu atsigaivinti šiuo žaidimu, jis tikrai atima vienatvę būti vienam, dabar, kai mano vaikai paliko pulką, galiu žaisti kiek noriu. 🤣😁😛
Neįdiegkite, nebent norite mokėti, kad pavyktų. Dauguma visų laikų „rovio“ bando laimėti žaidimą. TAIP NUvylėta...
Labiausiai tikėtina, kad BLOGIAUSIA serija..... paukščiai yra visiškai atsitiktiniai, todėl jie dažnai tave apgauna netinkama galia... powerups yra atsitraukimo zonoje timpai..... pasirodo dauguma lygių atsitiktinės atrankos būdu, nes TNT dėžės išnyksta iš lygių arba lygiai pasikeičia taip, kad reikia visiškai kitokio kadro, ir jie tampa neįveikiami.... DAUG PROBLEMŲ!! Laimėjimo serija tampa ginčytinu 140-150 lygiu, o 170 lygis net nėra įdomus.... ANTYNĖS JĖGOS NEVEIKIA!!!!
憤怒鳥 - 新冒險 解謎 tpm